Se simte forfotă de primăvară iar eu mă simt cuprinsă de un chef grozav de curățenie, redecorare, reînnoire a garderobei, mobilei, a tot ce ține de mediul proxim. 😅 Și anul acesta e special fiindcă, din motive foarte obiective, nu are rost să îmi duc aceste porniri la bun sfârșit încă, până nu o voi putea face fix atunci și unde trebuie! Știu că vorbesc în pilde🙈 dar este o vorbă românească: “nu spune hop! până nu sari gardul”. Deci, aștept cu sufletul la gură zilele de curățenie și decorare și tot restul fiindcă nu mai e mult până vin și ele…

Între timp, mă bucur de activitățile cu cei mici ai mei, care simt și ei bucuria soarelui mai prietenos și ar sta toată ziua numai pe-afară cu bicicleta, mingi, role, orice, doar să nu mai vadă interiorul casei! 😅 Presimt că ne așteaptă o primăvară specială din multe puncte de vedere și luăm fiecare zi pe rând, savurând-o la maxim și bucurându-ne de fiecare lucru noi întâmplat sau provocat de noi să se întâmple! 😄 Abia așteptăm verdele proaspăt al copacilor și câmpiilor, izbucnirea colorată și înmiresmată a naturii, forfota de viață nouă a acestui an! Deja ne-am făcut o mulțime de planuri de activități outdoor și stam ca pe jar să ne bucurăm de ele!

Vine, vine primăvara iar noi parcă o și vedem pășind cu finețe de prințesă pe meleagurile noastre, presărând în jur flori și stele din coșul ei fermecat, praf magic de entuziasm și hărnicie pentru oameni și celelalte viețuitoare…☀️🌿😊 Este anotimpul cel mai iubit și așteptat dintre toate!

Vino, primăvară dragă! De data aceasta aducându-ne și bucurii și trăiri de mult timp așteptate! 🤗 Vino și nu mai pleca vreodată!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *